OVER ONS WEBSHOPONTWERP VAN eCOMMERCE

Wij ontwerpen en ontwikkelen al meer dan 14 jaar de meest uiteenlopende eCommerce websites. Van een “gewone” webshop tot complexe websites met ledenprogramma’s en betaalabonnementen. En uiteraard kunnen we sites en shops op maat ontwikkelen, precies volgens uw wensen en eisen. Wanneer u dat wilt kunnen we bijpassende iOS en Android-apps meeleveren.
Via een één op één Skypetraining leren we u hoe u zelf de webshop kunt beheren zodat u makkelijk wijzigingen kunt doorvoeren.
Wanneer u uw producten of diensten (ook) online wilt gaan aanbieden bent u bij ons dus aan het goede adres. Wij zullen het perfect voor u regelen.

Waarom zou je een webwinkel beginnen?

Wij bouwen al meer dan 14 jaar online webshops. Steeds meer mensen winkelen online en daarom is een webwinkel een goede manier om uw omzet te verhogen en uw bedrijf te laten groeien.
Het is helemaal niet ingewikkeld om uw producten of services online te verkopen. Tenminste, als u ons inschakelt om dat voor u te regelen! Wij leveren namelijk complete en kant-en-klare webwinkels op en verzorgen ook de domeinregistratie, hosting en training. En als u dat wilt kunnen we u ook nog helpen met de marketing (om zoveel mogelijk bezoekers naar uw webwinkel te lokken) en het schrijven van de teksten (zoals blogs, of persberichten want daardoor gaat uw online shop steeds beter scoren bij Google).
In de loop der jaren hebben we een groot klantenbestand opgebouwd door offline ondernemers te helpen ook slimme online ondernemers te worden.
Er worden ons allerlei vragen gesteld, zoals:
• “Wat is er voor nodig om een online webshop te bouwen?
• “Hoe weet ik zeker dat er bezoekers naar mijn webwinkel komen?
• “Kan ik ook diensten verkopen via mijn online webshop?
• “Kan ik een webshop koppelen aan mijn bestaande website?
• “Kan ik de webwinkel zelf beheren?
Onze klanten zijn óf startups die beginnen met het online verkopen van diensten of producten óf reeds bestaande organisaties en winkeliers die meer omzet willen genereren door hun diensten of producten voortaan ook online aan te bieden.

We kunnen twee soorten aanbieders onderscheiden:

Lokale serviceproviders die bijpassende producten en services online willen verkopen
Dit zijn lokale bedrijven die persoonlijke diensten leveren en hun aanbod en omzet kunnen uitbreiden door aanvullende, bijbehorende producten of diensten te verkopen zoals:
DoeHetZelf-winkels: online training (op verkochte producten), verhuur van apparatuur of onderdelenverkoop
Haar- en schoonheidssalons: haar- en huidverzorgingsproducten
Verkopers van auto’s, campers, caravans: verhuur van de voertuigen of verkoop van onderdelen van de voertuigen.
Personal trainers: gezondheidsprogramma’s, boeken of trainingsproducten en
Lokale bedrijven (vaak fysieke winkels) die hun producten ook online willen verkopen.

OVER ONS

Wij leveren een complete webshop waarmee u meteen bestellingen op kunt nemen, inclusief betaalmethode en verzendservice. En uiteraard trainen we u zodat u de webshop zelf kunt beheren.

CONTACT INFO

Best - Eindhoven - Johannesburg

+31 654715132

info@interactiveacts.nl